Geschiedenis Online Prijs 2019

Deze keer even een heel ander bericht tussendoor. Mijn website Oog in Al in Beeld is genomineerd voor de Geschiedenis Online Prijs! Een prijs voor leuke, mooie en toegankelijke websites over geschiedenis.
Er is een juryprijs en een publieksprijs. Bij de publieksprijs gaat het om de meeste stemmen van het publiek. Een lastige opgave voor Oog in Al in Beeld als kleine wijkgerichte éénpersoons website om genoeg stemmen te verzamelen en op te boksen tegen grotere professionele landelijke websites met meer mankracht, volgers, bezoekers en geld.

Niet geschoten is altijd mis

Maar….niet geschoten is altijd mis… dus je raadt het al: hierbij een oproep om op mijn website te stemmen en dit verzoek vooral ook te delen met buren, (oud) wijkgenoten, vrienden en familie….Hoort zegt het voort!

Stemmen

Stemmen kan van 6 januari t/m 31 januari. Ga naar www.geschiedenisonlineprijs.nl en stem op je favoriete organisatie. Vul Oog in Al in Beeld in als favoriete historische organisatie en je kan daar door het invullen van je e-mail adres stemmen. Je kan je stem eventueel ook van een kort commentaar voorzien. Altijd leuk! (dit wordt dan anoniem op de website van Geschiedenis Online geplaatst bij ‘kandidaat’ Oog in Al in Beeld)

Een uitgebrachte stem moet wel bevestigd worden. Je krijgt een bevestigingsmail. Pas na het aanklikken van de bevestigingslink telt je stem mee. Deze bevestigingmail kan in de spambox terecht komen. Kijk daar even als je geen bevestigingsmail ontvangt.

Op 16 januari wordt door de jury een shortlist bekend gemaakt van de 20 beste online geschiedenis presentaties. De uitslag is op 7 februari. Doe je mee? Vast veel dank en wie weet staat de geschiedenis van de Utrechtse wijk Oog in Al straks op de landelijke kaart?! (Er doen trouwens maar twee websites uit Utrecht mee).

Dank vast!
Anna Wits

Foto bovenaan: Theehuis Oog in Al rond 1925, HUA 124919
www.geschiedenisonlineprijs.nl
www.ooginalinbeeld.nl

 

Dit vind je vast ook leuk

Laat een antwoord achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *